Υλικά συνταγής
- 4 φλυτζάνια αλεύρι φαρίνα
- 1 φλυτζάνι βούτυρο
- 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
- 1 1/2 φλυτζάνι ινδοκάρυδο
- 4 αυγά
- 3 κουταλάκια γεμάτα μπαίκιν πάουτερ
- αυγό κτυπημένο για επάλειψη
- ινδοκάρυδο
Εκτέλεση συνταγής
Κτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνετε ένα - ένα τα αυγά και εξακολουθείτε το κτύπημα. Σταματάτε το μίξερ.
Προσθέτετε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι (κοσκινισμένο με το μπαίκιν πάουτερ) λίγο λίγο, να γίνει ζύμη αφράτη. Ανακατεύετε στην αρχή με ξύλινο κουτάλι.
Ανοίγετε φύλλο και κόβετε τα μπισκότα με ποτήρι του κρασιού. Αλείφετε με το αυγό και πασπαλίζετε με το ινδοκάρυδο.
Τα ψήνετε σε μέτριο και ήδη προθερμασμένο φούρνο.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 6:17 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου