Υλικά
- 4 κουταλιές φρούτου κοφτές βούτυρο
- 4 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι
- 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα
- 3 κρόκους αυγών χτυπημένους
- αλάτι, πιπέρι
- 3 κουταλιές τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Η εκτέλεση είναι η ίδια με τη σάλτσα μπεσαμέλ. Η αραιή μπεσαμέλ είναι κατάλληλη για σάλτσες και σούπες.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 12:55 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου