Υλικά συνταγής
- 2 φλυτζάνια αλεύρι φαρίνα
- 3 φλυτζάνια γάλα
- 4 αυγά
- αλάτι
- 1 κουτάλι λάδι
Εκτέλεση συνταγής
Κτυπάτε τα αυγά με το γάλα και προσθέτετε το λάδι και το αλεύρι με το αλάτι.
Ανακατεύετε να γίνει ένας λείος χυλός.
Αλείφετε ένα τηγανάκι με λάδι (να έχει διάμετρο 18 εκ.) το ζεσταίνετε και ρίχνετε μισό φλιτζανάκι του καφέ χυλό, το κουνάτε δεξιά και αριστερά να πάει ο χυλός παντού και ψήνετε την κρέπα.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 5:29 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου