Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 100γρ. τυρί ροκφόρ
- 1/5 λίτρου whipping cream
- αλάτι, πιπέρι
- ξερό βασιλικό
- 2 κουταλιές λυωμένο βούτυρο
Εκτέλεση συνταγής
Βράζετε σε μπόλικο νερό με μια κουταλιά αλάτι το σπαγγέτι για 10' περίπου λεπτά. Το στραγγίζετε και το βάζετε σε πιατέλα. Το ξεπλένετε με κρύο νερό και το περιχύνετε με 2 κουταλιές λυωμένο βούτυρο.Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνετε την κρέμα σε σιγανή φωτιά. Κόβετε σε μικρά κομμάτια το τυρί και το προσθέτετε στην κρέμα. Αλατοπιπερώνετε.
Ανακατεύετε μέχρι να λυώσει το τυρί και ρίχνετε το βασιλικό. Ρίχνετε τη σάλτσα στο σπαγγέτι και σερβίρετε αμέσως.
Σημ.: - Όταν λυώσει το τυρί, προσέχετε να μη βράσει η σάλτσα.
Σπαγγέτι με καυτερό πιπέρι
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 5:42 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου