Υλικά συνταγής
- 1 φλυτζάνι αμύγδαλα καβουρδισμένα
- 4 φλυτζάνια corn flakes
- 350γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε τις σοκολάτες να λιώσουν μπαιν-μαρί. Μόλις λιώσουν, ρίχνετε τα αμύγδαλα και τα corn flakes και ανακατεύετε να ενωθούν.Κατεβάζετε αμέσως από τη φωτιά και με ένα κουταλάκι παίρνετε λίγο από το μίγμα (προσέχοντας σε κάθε κουταλάκι να έχει αμύγδαλο και corn flakes) και το βάζετε σε βουτυρόκολλα.
Αφήνετε να στεγνώσουν καλά, τα ξεκολλάτε από το χαρτί και τα βάζετε σε μπωλ.
Δείτε επίσης: σοκολατάκια με φιστίκια
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 6:48 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου