Υλικά συνταγής
- 4 φλυτζάνια φιστίκια
- 490γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε τα φιστίκια σε ταψί και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να δείτε ότι βγαίνει η φλούδα τους.Τα βγάζετε από το φούρνο και τα ξεφλουδίζετε.
Βάζετε τις σοκολάτες να λιώσουν σε μπαιν-μαρί.
Μόλις λιώσουν, ρίχνετε τα φιστίκια και ανακατεύετε να ενωθούν.
Κατεβάζετε αμέσως από τη φωτιά και με ένα κουταλάκι παίρνετε τρία - τρία τα φιστίκια και τα βάζετε σε βουτυρόκολλα.
Αφήνετε να στεγνώσουν καλά, τα ξεκολλάτε από το χαρτί και τα βάζετε σε μπωλ.
Δείτε και την συνταγή για: παντεσπάνι σοκολάτας
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 6:43 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου