Υλικά συνταγής
- 1 1/2 κιλό βοδινό ψαχνό
- 2 πιπεριές κομμένες σε κρίκους
- 3-4 καρότα κομμένα σε φέτες
- 2-3 κλωνάρια σέλινο κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
- 250γρ. μανιταράκια κομμένα σε φέτες
- 6-7 κολοκυθάκια μικρά (προαιρετικά)
- 1/2 φλυτζάνι λάδι
- 4 ντομάτες τριμμένες
- 1 φλυτζάνι κρασί κόκκινο ξηρό
Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το λάδι και τηγανίζετε το κρέας.Βγάζετε το κρέας και σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, τις πιπεριές και τα μανιταράκια.
Βάζετε το κρέας στην κατσαρόλα; προσθέτετε το σκόρδο, τη δάφνη, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και σβήνετε με το κρασί.
Βάζετε από πάνω τα κολοκυθάκια (ολόκληρα), προσθέτετε τις ντομάτες και μισό φλυτζάνι νερό και αφήνετε να σιγοψηθούν.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 6:38 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου