Υλικά συνταγής
- 1/2 κιλό περίπου φιλέτα μουρούνας (cod) κατεψυγμένα
- αλάτι, πιπέρι
- 5-6 μανιταράκια κομμένα σε φέτες και σωταρισμένα
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- άσπρη σάλτσα (Βλ. συνταγή εδώ: άσπρη σάλτσα)
- 1/2 φλυτζάνι τυρί Cheddar τριμμένο
- πατάτες πουρέ (Βλ. συνταγή εδώ: πατάτες πουρέ)
Εκτέλεση συνταγής
Ξεπαγώνετε το ψάρι και το βάζετε σε κατσαρολάκι. Αλατοπιπερώνετε και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού. Κλείνετε το κατσαρολάκι με το σκέπασμα του και το βάζετε σε μπαιν - μαρί να βράσει για 10' λεπτά περίπου.Το χωρίζετε σε κομματάκια.
Ετοιμάζετε την άσπρη σάλτσα και προσθέτετε το τυρί, τα μανιταράκια, την πιπεριά και το μαϊντανό.
Βάζετε το μίγμα σε πυρέξ. Καλύπτετε με πατάτες πουρές και ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 6:22 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου