Υλικά συνταγής
- 1 κιλό κιμά
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 2 κουταλιές φρυγανιά
- 1 κουταλιά κάρυ ή και περισσότερο
- 2 αυγά
- λίγο κύμινο αλεσμένο (αρτυσιά)
- αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα
- αλεύρι, φρυγανιά
- 2 αυγά ελαφρά κτυπημένα
Εκτέλεση συνταγής
Ρίχνετε στον κιμά το σκόρδο, την ντομάτα, τη φρυγανιά, το κάρυ, τα αυγά και το κύμινό. Τα ζυμώνετε να ενωθούν καλά και πλάθετε στενόμακρους κεφτέδες.Τους αλευρώνετε, τους βουτάτε στο αυγό και τους τυλίγετε στη φρυγανιά.
Τους τηγανίζετε σε μπόλικο και καυτό λάδι.
Δείτε επίσης: Ινδικό αρνί πικάντικο
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 1:55 μ.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου