Υλικά
- 7 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο
- 5 κουταλιές σούπας στρογγυλές
- αλεύρι
- 3 φλυτζάνια γάλα χλιαρό
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε. Ρίχνετε σιγά - σιγά το γάλα και ανακατεύετε μέχρις ότου πήξει η σάλτσα και γίνει λεία.Κατεβάζετε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνετε.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 12:43 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου