Υλικά
- 10 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο
- 10 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι
- 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα
- 3 κρόκους αυγών χτυπημένους
- αλάτι, πιπέρι
- 3 κουταλιές τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Η εκτέλεση είναι η ίδια με την προηγούμενη (δείτε την εδώ: http://syntages-mageirikhs-zaxaroplastikhs.blogspot.com/2013/07/saltsa-mpesamel.html).Η πηχτή σάλτσα μπεσαμέλ είναι κατάλληλη για σουφλέ και κροκέτες.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 12:52 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου