Υλικά
- 2-3 αβοκάντο
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 6-8 ελιές μαύρες κομμένες
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 3 κουταλιές λάδι
- 2 κουταλιές ξίδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μοιράζετε τα αβοκάντο. Αφαιρείτε το κουκούτσι, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.Ρίχνετε από πάνω το χυμό λεμονιού, για να μη μαυρίσουν. Βάζετε τα αβοκάντο σε σαλατιέρα και προσθέτετε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις ελιές και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνετε.
Κτυπάτε το λαδόξιδο και περιχύνετε μ’ αυτό τη σαλάτα.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 1:14 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου