Υλικά συνταγής
- 2 φλυτζάνια γάλα
- 2 κουταλιές φρούτου γεμάτες κορν φλάουερ
- 2 κουταλιές φρούτου κοφτές ζάχαρη
- 1 κρόκο αυγού κτυπημένο
Εκτέλεση συνταγής
Σε 1/2 φλυτζάνι περίπου κρύο γάλα διαλύετε το κορν φλάουερ. Βαζετε το υπόλοιπο γάλα με τη ζάχαρη στη φωτιά. Μόλις γίνει χλιαρό ρίχνετε κορν φλάουερ και ανακατεύετε καλά σε σιγανή φωτιά.Μόλις πήξει και πετάξει φυσαλίδες, κατεβάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε το αυγό και ανακατεύετε. Σερβίρετε αμέσως.
Δείτε επίσης: κρέμα πατισερί
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:56 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου