Υλικά
- 2 αβοκάντο κομμένα σε φέτες
- 2 αχλάδια κομμένα σε φέτες
- 2-3 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα
- χυμό 1 λεμονιού
- μαρούλι ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε γυάλινα ποτήρια Βάζετε λίγο ψιλοκομμένο μαρούλι από πάνω το αβοκάντο και το αχλάδι. Ρίχνετε λίγο λεμόνι, για να μη μαυρίσουν. Κτυπάτε το λάδι, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού με το αλάτι και το πιπέρι και τα περιχύνετε. Πασπαλίζετε με τα χοντροκομμένα καρύδια.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 12:35 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου