Υλικά συνταγής
- 1 1/2 κιλό κουνέλι
- λίγο κάρυ
- αλάτι, πιπέρι
- 3-4 κουταλάκια worcestershire sauce
- 4-5 κουταλάκια soy sauce
- 2-3 κουταλιές φρούτου mango chutney
- 1 φλυτζάνι κρασί άσπρο ξηρό
- 1 φλυτζάνι λάχανο (κραμπί) τριμμένο
- 1 1/2 φλυτζάνι καρότα τριμμένα
- 1 1/2 φλυτζάνι μανιταράκια
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 αγγουράκι
- 250 γρ. noodles
- 4-5 κουταλιές σούπας αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση συνταγής
Πλένετε σε πολλά νερά το κουνέλι. Κόβετε τα ψαχνά σε μικρά και λεπτά κομματάκια. Τα πασπαλίζετε με το κάρυ και το πιπέρι.
Κόβετε σε πολύ μικρά και λεπτά κομματάκια τα μανιταράκια.
Κόβετε το αγγουράκι σε πολύ λεπτές φέτες. Τις μοιράζετε στη μέση.
Ζεσταίνετε καλά το αραβοσιτέλαιο και τηγανίζετε το κουνέλι για 5' λεπτά. Το βγάζετε από την κατσαρόλα.
Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τα καρότα, τα μανιταράκια και τα τηγανίζετε (πάντοτε σε δυνατή φωτιά) για 3' λεπτά. Ρίχνετε τα noodles και τα τηγανίζετε κι αυτά. Προσθέτετε το κρασί, το αλάτι, τη worcestershire sauce, τη soy sauce και το mango chutney και τα ψήνετε για 10-15.
Ρίχνετε το κουνέλι και ανακατεύετε καθώς και λίγο νερό, αν χρειαστεί. Προσθέτετε με τη σειρά το κραμπί, την πιπεριά και τέλος το αγγουράκι και σερβίρετε αμέσως.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 8:13 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου