Υλικά συνταγής
- 4 φέτες φιλέτο χοιρινό
- 1 κουτί ανανά 220γρ. (sliced)
- 2 κουταλιές soy sauce
- 1 κουταλάκι κοφτό ground ginger
- 4-5 κουταλιές ζουμί της κομπόστας
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Εκτέλεση συνταγής
Κτυπάτε τις φέτες ελαφρά να φαρδύνουν.Κτυπάτε τη soy sauce με το ζουμί του ανανά, το ginger και το σκόρδο. Ρίχνετε το μίγμα στο κρέας και αφήνετε να μαριναριστει για 30' λεπτά περίπου.
Ψήνετε στη σχάρα, αλείφοντας τις φέτες με το ζουμί της μαρινάτας.
Σερβίρετε τις φέτες με ένα κομμάτι ανανά σε καθεμιά.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 3:52 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου