Υλικά συνταγής
- 2 φλυτζάνια αλεύρι φαρίνα
- 3 φλυτζάνια γάλα
- 4 αυγά
- αλάτι
- 1 κουταλιά λάδι
- σοκολάτα nutella
- αμύγδαλα ή φουντούκια κοπανισμένα
Εκτέλεση συνταγής
Κτυπάτε τα αυγά με το γάλα και προσθέτετε το λάδι και το αλεύρι με το αλάτι.Ανακατεύετε να γίνει ένας λείος χυλός.
Αλείφετε ένα τηγανάκι με λάδι (να έχει διάμετρο 18 εκ.) το ζεσταίνετε και ρίχνετε μισό φλυτζανάκι του καφέ χυλό, το κινάτε δεξιά και αριστερά να πάει ο χυλός παντού και ψήνετε την κρέπα.
Αναποδογυρίζετε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Φτιάχνετε περίπου 22 κρέπες.
Τις αλείφεται με τη σοκολάτα nutella και τις πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα ή τα φουντούκια. Τις τυλίγετε σε ρολά.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 2:38 μ.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου