Υλικά συνταγής
- 2 φλυν. φασόλια
- 1 κρεμμύδι
- μαϊτανό, αλάτι
- 1/2 φλυν. ανάμικτο ελαιόλαδο και αραβοσιτέλαιο
- 3-4 τομάτες ψημένες κόκκινες ή μια κονσέρβα τομάτα
- λίγο σέλινο, μερικά καρότα λεπτά κομμένα, τομάτα πουρέ
Εκτέλεση συνταγής
Από το βράδυ πλένετε και βάζετε τα φασόλια σε νερό να φουσκώσουνΤο πρωί χύνετε το νερό και τα βάζετε στην κατσαρόλα, τα καλύπτετε με φρέσκο νερό και τα βάζετε να ψηθούν.
Όταν μισοψηθούν αλλάζετε το νερό και προσθέτετε σ’ αυτά το αλάτι και κομμένα κρεμμύδια, μαϊτανό, καρότα, σέλινο και τομάτες ξεφλουδισμένες.
Προσθέτετε το λάδι και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν και να απορροφηθεί το υγρό τους και καταστηθούν.
Δείτε επίσης: γίγαντες πλακί
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:38 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου