Υλικά συνταγής
- 1 1/2 κιλό χοιρινό φιλέτο
- 1 κουτί χυμό πορτοκάλι (250ml)
- 1 κουτί χυμό ανανά (250ml)
- 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 2-3 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πλένετε το χοιρινό και το αλατοπιπερώνετε. Το βάζετε σε πυρέξ (με κάλυμμα) και προσθέτετε όλα τα υλικά.Κλείνετε το πυρέξ και αφήνετε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο.
Όταν σχεδόν ψηθεί, βγάζετε το κάλυμμα και αφήνετε για 20' λεπτά σε δυνατό φούρνο.
Όταν κρυώσει, το κόβετε σε φέτες και το περιχύνετε με τη σάλτσα του, που τη δένετε με λίγο αλεύρι.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:47 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου