Υλικά συνταγής
- 3 μεγάλα κρεμμύδια
- 24 κουταλιές φρούτου κοφτές αλεύρι φαρίνα
- 10 κουταλιές φρούτου γάλα
- 2 αυγά αλάτι, πιπέρι
- αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση συνταγής
Κόβετε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Ξεχωρίζετε προσεκτικά ένα - ένα κρίκο.Ετοιμάζετε το χυλό: Κτυπάτε τα αυγά με το γάλα, προσθέτετε λίγο λίγο το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και κτυπάτε καλά με πιρούνι να γίνει ο χυλός λείος.
Βουτάτε ένα - ένα κρίκο στο χυλό και τους τηγανίζετε λίγους - λίγους σε μπόλικο και καφτό λάδι. Τους βγάζετε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτοπετσέτες.
Σημ.: Αν θέλετε για πιο πικάντικη γεύση, Βάζετε από πάνω λεμόνι ή ξίδι.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 2:18 μ.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου