Υλικά συνταγής
- 3 κιλά κυδώνια
- 2 κιλά ζάχαρη
- λίγο ανθόνερο
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζετε τα κυδώνια και τα κόβετε μικρές φέτες.Έχετε νερό που βράζει και τα ρίχνετε μέσα να ψηθούν καλά.
Τα στραγγίζετε και τα περνάτε από τρυπητό. Βάζετε τον πολτό σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το βάζετε στην φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρις ότου η μάζα να μπορεί να ξεκολλά από την κατσαρόλα.
Βρέχετε μια ξέβαθη μεγάλη πιατέλα με ανθόνερο και στρώνετε την κυδωνόπαστα σε πάχος 1 1/2 ίντζας.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 11:40 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου