Διάφορες άλλες συνταγές μπορείτε να βρείτε και εδώ συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Χταπόδι με ελαιόλαδο και λεμόνι

Υλικά συνταγής


  • 1 1/2 κιλό χταπόδι 
  • 8 κουταλιές ελαιόλαδο 
  • χυμό 4 λεμονιών

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζετε και πλένετε το χταπόδι. Το βάζετε σε πυρέξ.

Κτυπάτε καλά το λαδολέμονο.

Το ρίχνετε στο χταπόδι, κλείνετε το πυρέξ και αφήνετε να μαριναριστεί για 3-4 ώρες (στο ψυγείο).

Χταπόδι κρασάτο
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:45 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

◄ Νεότερες συνταγές Παλαιότερες συνταγές ►

Πηγή συνταγών

Οι συνταγές που βλέπετε στο παρών blog είναι της Φωτεινής Ευαγγελάτου