Υλικά συνταγής
- 1 κουτί τόνο (200 γρ.)
- 2 κουτιά αντζούγιες (56 γρ. καθεμιά)
- 1 κουταλιά σούπας κοφτή μουστάρδα σκόνη
- λάδι, λεμόνι
Εκτέλεση συνταγής
Στραγγίζετε τον τόνο και τις αντζούγιες. Τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τη μουστάρδα να κτυπηθούν καλά.Προσθέτετε εναλλάξ λίγο λάδι και λίγο λεμόνι, όπως γίνεται, με τη μαγιονέζα.
Σερβίρετε τη σάλτσα με ρόστο βοδινό ή άλλα κρέατα.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 1:39 μ.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου