Υλικά συνταγής
- 1/2 πακέτο μακαρόνια κογχύλια
- 1 κουτί φιλετάκια αντζούγιας (56γρ.)
- αλάτι, πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο λυωμένη
- 1 φλυτζάνι γιαούρτι
- 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα
- ξερό βασιλικό
Εκτέλεση συνταγής
Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό με μισό κουταλάκι αλάτι. Τα στραγγίζετε, τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα αφήνετε να κρυώσουν.Κόβετε τα φιλετάκια αντζούγιας σε μικρά κομματάκια.
Βάζετε σε σαλατιέρα τα μακαρόνια και τις αντζούγιες.
Αναμιγνύετε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το βασιλικό και λίγο πιπέρι. Περιχύνετε μ' αυτά το μίγμα των μακαρονιών.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 9:12 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου