Υλικά συνταγής
- 1 κοτόπουλο 1 1/2 περίπου κιλό
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 κρεμμύδι
- 1 κλωνάρι σέλινο
- 1 κουτί τόνο (200γρ.)
- 5-6 φιλετάκια αντζούγιας ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά κάππαρη (κουτρούβι)
- χυμό 1/2 λεμονιού
- 1 φλυτζάνι μαγιονέζα
- αλάτι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής
Πλένετε το κοτόπουλο. Το Βάζετε σε κατσαρόλα με το νερό, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το σέλινο και το αλάτι.Όταν αρχίσει να βράζει, ελαττώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοψηθεί.
Στραγγίζετε τον τόνο και τον χωρίζετε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, τις αντζούγιες, την κάππαρη και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε.
Κόβετε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζετε σε πιατέλα. Του περιχύνετε το μείγμα του τόνου και γαρνίρετε με το μαϊντανό.
Κοτόπουλο με φρέσκα κρέμα
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 7:09 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου