Υλικά συνταγής
- 1 1/2 κιλό χοιρινό φιλέτο
- 1-2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
- δενδρολίβανο (λασμαρί) ξερό
- αλάτι, πιπέρι
- 8 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- χυμό 3 λεμονιών
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση συνταγής
Πλένετε το κρέας και το αλατοπιπερώνετε. Το τρυπάτε και βάζετε το σκόρδο.Το αλείφετε με τη μουστάρδα και το πασπαλίζετε με το λασμαρί.
Το βάζετε σε πυρέξ (με κάλυμμα) προσθέτετε λίγο νερό και το λάδι χτυπημένο με το χυμό των λεμονιών.
Κλείνετε το πυρέξ και αφήνετε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο.
Σημ: Αντί χοιρινό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοτόπουλο. Να το πασπαλίσετε όμως με ρίγανη αντί δενδρολίβανο.
Φωτεινή Ευαγγελάτου
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:40 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου