Υλικά συνταγής
- 8 φλυτζάνια ζωμό κρέατος ή κότας
- 1/2 φλυτζάνι ρύζι
- 2 αυγά
- 1 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Βράζετε το ζωμό, ρίχνετε το ρύζι και αφήνετε vα ψηθεί. Προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι.Κατεβάζετε από τη φωτιά. Κτυπάτε με πιρούνι τα αυγά, προσθέτετε το χυμό λεμονιού, μετά λίγο νερό και ακολούθως λίγο - λίγο από το ζωμό της σούπας, κτυπώντας το μίγμα διαρκώς, μέχρι να ζεσταθεί.
Το ρίχνετε τμηματικά στη σούπα, ενώ την ανακατεύετε συνέχεια.
Βάζετε τη σούπα σε χαμηλή φωτιά για 1-2' λεπτά, χωρίς να την αφήσετε να βράσει.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 11:35 π.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου