Υλικά συνταγής
- 1 κουτί red salmon (213 γρ.)
- 4 κουταλιές σπανάκι βρασμένο και περασμένο από το μπλέντερ
- 1 κρεμμυδάκι λυωμένο
- 1/2 κουταλάκι σαβόρα
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- λίγο τυρί φιλαδέλφεια
- λίγη φρυγανιά
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής
Στραγγίζετε το σαλμόν. Αφαιρείτε τα κόκκαλα και τις πέτσες και τον λυώνετε με πιρούνι.Προσθέτετε το σπανάκι, το κρεμμύδι, τη σαβόρα και το χυμό λεμονιού.
Ρίχνετε λίγο τυρί Φιλαδέλφεια, λίγο μαϊντανό και φρυγανιά τόση, ώστε να πλάθεται το μίγμα. Το πλάθετε σε μπαλάκια
Τα σερβίρετε με κράκερς.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 2:18 μ.μ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου